Om oss

Kompetansesenteret for Arbeidsutstyr AS, KOSAR ble stiftet av Quality Norway. Hensikten med å opprette KOSAR var å ta vare på, samt videreføre den faglige kompetansedelen i det tidligere Bransjeutvalget for kranopplæring, BUK.

KOSAR skal arbeide videre med den faglige delen vedrørende bruk og vedlikehold av løfteutstyr og annet arbeidsutstyr. Dette omfatter gjennomføring av eksamener i forbindelse med kontrolløropplæring, læreplanarbeid, utarbeidelse av eksamensoppgaver i forbindelse med sertifisert sikkerhetsopplæring og kontrolløropplæring. I tillegg til dette skal KOSAR være et informasjonssenter hvor brukere av arbeidsutstyr kan henvende seg når det oppstår spørsmål vedrørende opplæring, bruk, vedlikehold, periodisk sakkyndig kontroll ol.   

 

400x280 web arild

Arild Nybø
Daglig leder Quality Norway AS
samt daglig leder i Kranteknisk Forening, Norges bygg- og eiendomsforening, Norsk Forening for Vedlikehold, Kompetansesenteret for Arbeidsutstyr AS og Norsk Kompetanseregister AS

Mob: +47 918 98 006
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.